Start
 
Aktiviteter
 
Dans
 
Musik
 
Ukulele
 
Slöjd
 
Styrelse
 
Uthyrn. Gillestugan
 
Kontakt

   


Följ oss på FACEBOOK

AKTIVITETER

Informationsbladet 25 nov.2020

Händer & Fötter finns att läsa nu.

Klicka på länken ovan

    

Hej alla medlemmar i Uddevalla Folkdansgille!

I dessa underliga tider, så har allas vår redaktör för vår medlemstidning, Lars Abrahamsson, samlat bidrag från medlemmar och egna tankar kring året som gått och framtiden. Händer & Fötter”, nr 1 2020, kan läsas som pdf-bilaga om Ni klickar på länken ovan.

  Till helgen går vi in i adventstid och vi brukar normalt ha våra traditionella julavslutningar i våra sektioner. Så blir det inte i år, men vi får hålla modet uppe och hoppas på nya tag under 2021.

Vi kommer dock inte att kunna starta verksamheten i januari som vanligt, utan får följa utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Information och uppdatering av läget kommer att skickas ut med jämna mellanrum till er.

Ikväll, den 26 november, har vi haft styrelsemöte via telefonkonferens och diskuterat kring verksamheten, Gillestugan och vad vi tror kring vårterminen 2021. Redan nu känner vi att vi inte kommer att kunna ha vårt årsmöte, som planerat i februari. Vi kommer därför att flytta det till den 20 maj 2021, och räknar med att då kunna ha det utomhus någonstans. Mer information senare.

Hälsningar,

Styrelsen, via Mia och Kent

 

 

Kent Hägg

kent.hagg@telia.com

0705-383349